Kategorier
Ej kategoriserad

Fin placering på Lejondal!

Av Märit Olofsson Näss - 5 september, 2013 | 0 kommentarer

Denna torsdag har inte bara varit en jobbdag. Efter ett möte och lunch i Solna, så fick jag skynda mig hem för att lasta Strolchi och Dorten i trailern för eftermiddags-tävlingar på Lejondal! Jag har ju tidigare haft stall på Lejondal med min familj i hela 30 år!!! Kul att komma tillbaka som ”gäst”!

Bild till blogginlägg


Sista trimningen innan start.

Först ut var Strolchi som nu gjorde sin ”riktiga” debut i Int1. Dvs detta var planerat, han gick ju programmet i lagfinalen i lag-SM på Vallentuna för en månad sedan…
Han var jätte-jätte fin idag! Lugn och avspänd och väntade på mina hjälper. Jag kunde rida lugnt och säkert och utan att sätta någon press på honom, vilket kändes skönt! Inga direkta missar alls, men jag spände ju inte bågen så högt utan red på säkerhet och att han skulle få en bra erfarenhet och fin runda inne på banan!
Vi fick verkligen fina omdömen av domarna och fina poäng! 67,9% gav oss en 3-e placering i stenhård konkurrens! Härligt härligt!

Bild till blogginlägg


Duktiga Strolchi 3:e placerad i debuten i Int 1!

Dorten fick idag spänna musklerna i ännu en Int iB. Han var riktigt duktig idag i piaff- och passage-arbetet och det är jag väldigt nöjd med! Men ”bensinen” tog slut i slutet av programmet och vi kraschade tyvärr både sista piruetten och bytena i varje… Det tog bara slut efter 5 st, och det ska ju vara 7. Men, men, så är det ibland och han har ju just kommit tillbaka efter sin skada. En bit kvar till sin fulla styrka! Är ändå nöjd med vår ritt som vi fick 63,0% på trots två grova missar på rörelser med koefficient två på!
Vi kom med den procenten 8 av 14 startande ekipage.

Bild till blogginlägg


Dortmund i fin ökad trav på framridningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *