Kategorier
Ej kategoriserad

Förbundsträning för Lussan!

Av Märit Olofsson Näss - 8 mars, 2014 | 0 kommentarer
Bild till blogginlägg


Härligaste hästen jag ridit! Fina Strolchi gör nu alla rörelser i Grand Prix!

Dagens höjdpunkt är helt klart förbundsträningen för Lussan på vackra Ledingenäs! Dessutom i härligt solsken och 10 pulsgrader, äntligen vår!!! Strolchi gick verkligen superfint idag och Lussan var supernöjd direkt med form, rygg tempo och tryck! Piaff och passage var riktigt fina idag och bytena i varje lugna, raka och fina 🙂 När han direkt gjorde sex fina ”ettor” så la vi det på hyllan sen. Det mesta funkade verkligen toppen och jag är så himla glad för fantastiska Strolchi!
Nu laddar vi om för säsongens första tävling imorgon, MA:1 i Södertälje. Ska bli jättekul att komma igång med tävlingssäsongen!

Bild till blogginlägg


Jessicas pappa Frank är alltid med och supportar på bästa sätt!

Det är ju ”discovecka” nu, dvs barnen är hos sin pappa, men det tenderar mest att bli en vecka fylld av jobb och hästar! Var i torsdags kväll och höll 9 lektioner i Norrtälje, roligt och inspirerande med duktiga och ambitiösa elever. Jag har ju hållit lektioner där i flera år nu och ser stor utveckling hos mina ”stammisar”.

Jag är igång och rider 3-åriga Allan som kom för två veckor sedan. Han sköter sig exemplariskt och är väldigt rörlig och fin att rida på! Idag åkte Tinkerbelle hem till Jessica för att vila från dressyren ett tag.

Håll gärna en tumme för mig och Strolchi imorgon, vi startar vid 12-tiden. Självklart kommer det en rapport på bloggen i morgon kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *