Kategorier
Ej kategoriserad

Larsträning, Sergio flyttar hem och barnvecka!

Av Märit Olofsson Näss - 2 mars, 2014 | 0 kommentarer

Lars var äntligen på Kvarnnibble och höll träning igen! Jag hinner ju inte åka iväg så ofta och träna, och det var nu ända sedan i våras som vi fick ihop träningar på hemmaplan för Lars. Men i onsdags fick vi till  det och jag fick en riktig genomkörare med både Stolle och Tinkerbelle. Härligt kul, nyttigt, givande och svettigt! Precis som det ska vara!!! Strolchi gör ju numera allt man ska kunna i GP, men vi tränar styrka och form för hela slanten. Han är verkligen superambitiös och så himla fin att jobba med. Han är min favorit och så fantastiskt fin att rida på!
Tinkerbelle tränar också på styrka och form och det blir allt stadigare och bättre för varje dag! Supernyttigt för oss att få trimma ihop! Det var verkligen väldigt skoj att träna för Lars igen, han ser verkligen allt 🙂

Bild till blogginlägg


Träningskompisarna Strolch och Tinkerbelle!

Sedan i torsdags var det dags för Sergio att åka hem till sin matte (Anna) i Östersund. Efter att vi tränat ihop i 6,5 vecka så var det lite sorgligt att säga adjö till fina Sergio, men uppdraget var ju slutfört och jag kan ju inte ha 4 hästar. Jag har fått glada och täta rapporter från Anna om att Sergio sköter sig fint och verkligen tagit till sig träningen på bästa sätt. Hon är jätteglad för hur fin och ridbar han blivit och det är ju det bästa beröm man kan få som hästutbildare!

Mira och Lina har även dom hunnit med att rida två gånger i veckan som gick! I tisdags var vi på ponnystallet vid Kvarnnibble och de red ut med sina kompisar Vilda & Tuva. Mira fick sitt livs första ofrivilliga avsittning! Fort upp igen innan tårarna hann torka och så red hon tappert vidare. Humöret blev betydligt bättre när vi sedan åkte till Bålsta och hon fick en ”avramlings-tårta”!

Bild till blogginlägg


Blåbärsprincesstårta blev plåster på såren efter Miras ”avsittning”!

Bild till blogginlägg


Dagens ridtur (utan missöden!), Lina på Tomas och Mira på Smurfan!

Helgen avslutades med kalas för Linas dagiskompis Tuva som fyllde 5 år igår! Vi passade även på att fira storasyster Vilda som har kalas nästa helg! Mycket ridning, tårtor och kalas denna vecka 🙂

Bild till blogginlägg


Kalasdags! Tuva, Vilda och Mira!

Bild till blogginlägg


Lina och hennes bästa bästa kompis Ella bredvid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *