Kategorier
Ej kategoriserad

Fly hälsar på och förbundsträning

Av Märit Olofsson Näss - 6 april, 2014 | 0 kommentarer

Är faktiskt ganska trött nu efter en helg fullmatad med hästaktiviteter! Många hästar att rida, lektioner att hålla och egen träning för Lussan och allt detta toppat med en dunderförkylning! Dax att ta söndagkväll nu och börja varava ner lite 🙂

Bild till blogginlägg

Trött Strolchi efter två dagars trimning för Lussan!

Strolchi och jag har varit på förbundsträning för Lussan två dagar på rad och det är alltid lika nyttigt, inspirerande och givande! Vi tränar nu alla GP-rörelser, med betoning på tränar. Han gör ju ”allt” nu och det ska bara bli säkrare och starkare. Idag red jag på träns (vilket jag gör nästan alltid hemma) för att få lite mjukare känsla i piaffen. Det blev väldigt bra då jag med denna betsling fick lite mer ”sug” i munnen. Jag har nu massa bra saker med hem i ”bagaget” att träna på!
Bild till blogginlägg

Fly och jag bländade i eftermiddagssolen 🙂

I och med helgens träning så passade Jessica och Fly på att campa över hos mig. Kul att umgås med Jessica och hjälpa varandra med alla hästar och träning. Även väldigt nyttigt för Fly att pröva på att bo borta. Han skötte sig verkligen fin-fint! Igår blev det ett pass på töm och idag red jag på utebanan. Det är fortfarande lite pysslade och procedurer för att komma upp, men han är sen väldigt fin att rida på! Kommer bli bra det här!
Bild till blogginlägg

Sussie med Allan som är nöjd och glad över att ha fått löshoppa idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *