Kategorier
Ej kategoriserad

Blå rosett på Segersta!

Av Märit Olofsson Näss - 12 april, 2014 | 0 kommentarer

Dagens övning: St Georges på Segerstas nationella dressyrmeeting på Sigtuna ridskola. Det var ju ett par veckor sedan jag och Strolchi säsongsdebuterade och både jag och Jessica hade en föraning om att Strolchi skulle bli spänd. För att mota detta så var jag på tävlingsbanan tidigt i går morse och tränade. Det var nog väldigt bra, för Stolle var superspänd och tyckte det mesta var läbbigt och spände magen hela tiden….

Bild till blogginlägg


Strolchi har många skötare idag: Mira, Lina och Jessica!

Dagens runda blev väldigt mycket bättre än träningen, så det var nog klokt att träna på banan igår. Laddad och spänd blev han ju, men det var klart hanterbart! Förutom en halt med piaff i inridningen så blev travdelen blev väldigt fin!!! Galoppen ganska spänd, men han var ändå väldigt duktig i det, inga egentliga missar, men han snubblade bak i ”treorna”. Då blir det ju ett orent byte som drar ner betyget en del. Galoppen blir lite kort också med spänningen… Men överlag är jag väldigt nöjd med Strolchi och även med vetskapen om att det finns så mycket mer att hämta 🙂

Bild till blogginlägg


Det blev ännu en fin blå rosett till samlingen!

Domarna gillade honom verkligen och trots de kostsamma missarna så blev det 68,9% och en andraplats! Vi var bara ynka 0,25% efter segrande Jeanna Högberg på Wellington. Bravo Segersta som belönade oss med väldigt fina priser och verkligen vet vad vi hästtjejer behöver! Jag fick (bl.a) ett presentkort på en städning av Hemfrid, värt 4000 kr!!! Härligt bra!

I morgon väntar Int 1 på Segersta/Sigtuna igen! Kul att vara igång igen, nu kööör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *