Kategorier
Ej kategoriserad

Eskilstuna!

Av Märit Olofsson Näss - 18 oktober, 2014 | 0 kommentarer

Det blev en heldag i Eskilstuna denna lördag för mig, Mira, Lina och Katarina! Den främsta orsaken var att jag och Strolchi startade en St Georges som ett led i uppladdningen inför Helsingfors nästa helg.
Genrepet ska ju inte gå så bra, sägs det, och med tanke på det så var dagens start bra…. Jag är verkligen superförkyld och Strolchi blev rätt spänd och vi fick liksom inte till det alls. Ingen riktig feeling eller flyt och ett par missar. Klart att det finns en hel del bra saker ändå, men inte de fina ritter vi fått till på sista tiden.

Bild till blogginlägg


Vackra Strolchi, 69% trots att vi kan mycket bättre!!!

Trots det 69% och en 3:e placering endast 0,7% efter segraren! Så klart jag är nöjd med att vi gjorde denna check innan Finlandsresan och även att vi har en så hög lägstanivå!

Vi hann sedan med ett besök hos Jessica, Frank och Maggan och träffa på alla ”våra” hästar. Dels så red jag 4-åriga Fly som jag och min Far äger ihop med Jessica. Han börjar bli riktigt fin och han kommer till årsskiftet att flytta in i mitt stall för att tränas inför 5-årsklasserna nästa vår 🙂
Känns roligt att ha en unghäst på gång igen!

Bild till blogginlägg


4-åriga Fly börjar bli ”varm i kläderna”!

Och apropå unghästar på gång: Hos Jessica bor även 1-åriga Don Helvetico (Donne) som ägs av Katarina. Han är svart, snygg, snäll, gosig och väldigt överbyggd! Roligt att få gosa en stund med honom också, det blir ju inte så ofta tid till att hälsa på våra ”youngsters”.

Bild till blogginlägg


Katarina med sin Donne får posera med Mira och Lina. Härligt gäng 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *