Kategorier
Ej kategoriserad

Stabila Jack 4:a i Int 1 på Hogsta!

Av Märit Olofsson Näss - 30 augusti, 2015 | 0 kommentarer

Hogsta Dressyrryttare och nationella Int 1B och Int 1 var denna helgens uppgift för Jacke, som börjar bli allt starkare och stabilare i dessa klasser!
Igår gav vi oss på Int 1B för andra gången och det gick mycket bättre nu. Klart att det finns mycket som kan bli bättre men förutom en miss i andra piaffen så klarade vi oss utan större misstag. Vi fick till och med till 7 st byten i varje!!! Det har jag bara lyckats med en gång på träning förut. Ja, jag vet att det är lite chansning att gå ut i klassen då, men han gör allt det andra så bra att jag bara måste testa och nu börjar ju ”ettorna” funka också!
Vi fick ihop 61,9% och det är ett helt okej resultat i denna klass i nuläget. Det är framför allt roligt att rida detta program med Jack och jag får mycket mersmak 🙂

Bild till blogginlägg


Fina Jack tar ”piaff-passage klassen” med ro!

Idag var det en Int 1 på programmet och Jack och jag startade allra först. En helt okej runda men tyvärr en kraschad piruett och en liten känsla av att Jack hade lite mjölksyra från gårdagen. Totalt blir ändå många saker väldigt bra och vi har plockat en hel del 8:or och han är stabil i formen och mycket stakare och mer samlad än tidigare. 65,8% gav oss en väldigt fin 4:e placering i hård konkurrens!

Bild till blogginlägg 
Bild till blogginlägg


Superkul att Jack stabilt leverarar rosetter i Int 1 numera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *