Kategorier
Ej kategoriserad

Avslutar Vestfold med en härlig 4:e placering!!!

Av Märit Olofsson Näss - 29 februari, 2016 | 0 kommentarer

Efter två väldigt hårfina utpetningar från placering till 6:a och första utanför var min revanschlust hög och jag var väldigt taggad inför sista dagens kür! Jag gillar dessutom otroligt mycket att rida just kür och tycker jättemycket om mitt program och schlagermusiken 🙂

Bild till blogginlägg

Denna dag märktes det dock att vi inte är tillbaka i samma form som innan operationen, Strolchi var rejält trött och jag fick jobba rätt hårt för att få till allt inne på banan. Det positiva var att löesgjordheten inne på arenan var väldigt mycket bättre och det känns som vi är på väg mot god form igen! Jag låg hela tiden väldigt rätt till musiken, men fick ett par kostsamma missar igen. Vi fick 67,5% och med det tog vi en solklar fjärde plats i klassen!!! Äntligen!

Bild till blogginlägg


Två fina rosetter, dels för klassen och även en extra från klasssponsorn gjorde hemresan lätt, trots att vi inte kom hem förrän halv ett på natten!

Nu med en veckas perspektiv på Vestfoldmeetinget så känns det väldigt bra. Strolchi går ännu ett snäpp bättre och vi närmar oss den fina form vi hade innan strupproblem och operation. Och för mig (och Strolchi) var det här min första fyrstjärninga internationella tävling så självklart är jag nöjd och glad med avslutningen!!!

Bild till blogginlägg


Härlig utsikt över stugbyn och Oslofjorden. Vi har haft otroligt fina dagar på ett väldigt välarrangerat meeting!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *