Kategorier
Ej kategoriserad

Snöplig start…

Av Märit Olofsson Näss - 22 februari, 2016 | 0 kommentarer

Så var vi igång med tävlandet igen efter ett uppehåll på ca 7 månader och en operation senare. Känslan jämfört med Malmö var väl ungefär 1000 gånger bättre! Dvs Strolchi var glad och ville gå och han verkar få ordentligt med luft att ha ork till hårt dressyrarbete igen!

Bild till blogginlägg


Tillbaka på banan!

Däremot blev han ganska spänd idag och hade svårt att stå i halterna och vi fick en del riktigt grova och kostsamma missar… Procenten 65,263 kändes kanske ändå lite låg, men jag tror att spändheten drog ner helheten på ritten över lag. Vi hamnade i ett stort gäng av 5 ekipage (plats 4 till 8) inom en en procent och hade oturen att sluta 6:a med bara 0,02% från 5:e och sista placering. Snacka om stolpe ut…  Detta har min ”tävlingshjärna” ganska svårt att ta, men efter att jag surat klart över det, kan jag ändå glädjas åt att min fina häst verkar på rätt väg igen, och att få syre till musklerna är ju en förutsättning för att v ska kunna fortsätta utvecklas! 

Bild till blogginlägg


Hela gänget taggar för start i solskenet!

Vi känns på gång i alla fall och tar nya tag i morgondagens Int 1 🙂

Bild till blogginlägg


Från gårdagens träning kl 22:30 på arenan…

Bild till blogginlägg


Strolchi trivs i sin box och har sällskap av sin maskot som han haft sedan han som 3-åring kom till Sverige som ensamkommande flyktingbarn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *