Kategorier
Ej kategoriserad

Strolchi 2:a i Int 1 kür i Mariefred

Av Märit Olofsson Näss - 19 juni, 2016 | 0 kommentarer

Dags för Mariefreds Sommarmeeting, dock bara en dag för mig i år på denna tävling. Ännu en deltävling i Dressyrringens Int 1 kür cup avreds idag och jag är glad att vi var inomhus då vädret verkligen inte varit det bästa med ca 1 dygns konstant regnande. Jag och Strolchi såg mest ut som lerbollar efter framridningen!

Bild till blogginlägg


Plaskigt värre på framridningsbanan.

Bild till blogginlägg


Desto torrare inne på banan men inte så rena 🙂

Det blev en helt okej runda. Han kändes lite spänd och inte helt framför mina skänklar och vi trasslade till en piruett idag igen… Men många saker är riktigt bra och vi fick 69,5% trots att en domare var 3-3,5% lägre än de andra. Vi tog med detta en fin andraplats efter Jeanna Högberg och Dan Drown som fick till det ordentligt med hela 72%! Och som Jeanna sa: Man får ju inte slå sin tränare, hahaha!!!

Bild till blogginlägg


En blå fin rosett även denna helg!

Bild till blogginlägg


Bara 7 startande idag gjorde att det bara var två placerade, Jeanna & Danni och jag & Strolchi.

Superkul med en fin andraplats och det finns mycket kvar att hämta i poäng fortfarande, men så himla roligt att Strolchi kommer tillbaka i fint slag och med fina procent igen.
Vi vet ju alla hur skört livet med hästar kan vara ibland och jag är väldigt glad att vi återigen presterar bra och stabila resultat!!!

Bild till blogginlägg


Mira och Lina tog hand om Ella under dagen, en uppgift de älskar!

Bild till blogginlägg


Mira skrittar av Strolchi åt mig efter ritten!

Nu blir det ett litet tävlingsuppehåll för Strolchi till slutet av juli. Då beger vi oss till Hagfors för att ge oss på ”mellanrundan” igen dvs Int 1B och Int A.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *