Kategorier
Ej kategoriserad

Silvermedalj på Lag-SM!!!

Av Märit Olofsson Näss - 14 augusti, 2016 | 0 kommentarer

SM-SILVER I LAG 2016 – Wiiiihooooo!!!

Bild till blogginlägg


Hela silverligan: Eva-FAbian, jag & Strolchi, MOnica-Rafaela och lagledare Jennie!

Det blev till sist ett härlig silvermedalj för oss i Djursholms Ridklubb och oh så glad jag är för denna medalj 🙂
Det var verkligen jämt mellan alla 5 lagen i final och det kunde gå nästan hur som helst… Tyvärr fick inte Eva Nihlbrink och Fabian till det så fint som de brukar då de gick ut i första rundan och red St Georges för vårt DRK. Stackars Eva blev ju blixtinkallad i onsdags då vi hade en häst som blev halt som skulle ha varit med i vårt lag. Starkt jobbat med den förutsättningen av Eva och Fabbe, men procenten blev bara 62,5 och de kan mycket bättre!

Nästa ut i laget var Monica Sparre & Rafaela Selection. De gjorde en riktigt fin runda i Int 1 och vi tyckte nog att 66,4% var rätt snålt betalt men det gjorde att vi nu efter 2 ryttare i varje lag var uppe och nosade på medalj!

Bild till blogginlägg


Alltid roligt att rida i lag 🙂

Jag älskar ju att rida sist i laget och att på så sätt ha avgörandet i min hand. Jag behövde ha 67,7% för bronsmedalj och 70% för att vi skulle nå silver och det kändes som att vi hade chans på medalj vilket taggade mig väldigt bra!
Vi fick verkligen till en fin Int 1-runda idag! En lite trött Strolchi ställde upp på ett fantastiskt sätt och levererade fina rörelser hela tiden och jag är verkligen överväldigad över hans stora hjärta och vilja att vara till lags! Klart att det blev lite detaljer som inte blev perfekta och en otakt i en travlängning, men på det hela var han sååå fin.

70,04% blev det och vi tog silvermedaljen med 0,3% margilnal. Det gäller att ha tiondelarna på sin sida, stolpe in liksom! Gud så glada vi blev hela gänget!!! Ett stort TACK till mina lagkamrater Eva och Monica och lagladare Jennie Fröcklin 🙂

Bild till blogginlägg


Full fart på ärevarvet!

Ett strot grattis till gänget från Dressage Club (Therese Klintström, Karin Wannerud & Sofia Matteoni) som vann guldet och Göteborg & Bohusläns distriktslag som tog bronset!

Jag är så otroligt glad över fantastiska Strolchi som denna helg vann Int A på nästan 69%, kom tvåa i lag-kvalklassen Int 1 på 69% och idag i lagklassen tog hem den högsta procenten (70,0) och därmed vann denna Int 1 också. Underbara lilla häst, nu är vi tillbaka i fin form igen 🙂

Bild till blogginlägg

Dockan har tagit klivet upp i LA i och med Wermland Equestrian Games och gjort det på ett väldigt fint sätt. Visst tyckte hon att det var lite svårt ibland och det var även ganska svåra banor/miljö för en ung häst men hon har gjort myckt saker riktigt bra och blivit väldigt väl mottagen av domarna! Nu tränar vi vidare för att stabilisera oss i LA-klass!

Bild till blogginlägg


Min fantastiska ”fanclub”: Katarina, Mira, Lina och maskoten Ella!

Avslutar med ett stort tack till arrangören av Wermland Equestrian Games, Föreningen för Equality riders som verkligen stått för toppklass arrangemang på en fantastisk anläggning!!! Jag kommer garanterat att åka tillbaka till denna, på alla sätt, toppenfina tävlingsplats!

Bild till blogginlägg


Installerade i den superfina uppstallningshallen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *