Kategorier
Ej kategoriserad

Tvåa i Int 1 kür cupen!!!

Av Märit Olofsson Näss - 28 augusti, 2016 | 0 kommentarer

På dagens schema stog finalen i Dressyrringens Intermadiare 1 kür cup i Linköping för mig och Strolchi. Vi kvalade ju in med näst högst poäng till denna final, via 2 st segrar och 2 st andraplatser på 4 st omgångar av de totalt 6 omgångar som fanns att rida i ”norra gruppen”.

Bild till blogginlägg


Full fart i ökad galopp!

Strolchi gick ett riktigt fint program idag med höjdpunkter som väldigt fina piruetter på diagonalen med 7 byten i vartannat språng mellan dom, fina ökningar och skolor och var ”med mig” på ett bra sätt! Kanske att jag låg lite lite sent i förhållande till musiken ibland och ett jämfotasprång i en upptagning efter en galoppökning, men det var de få detaljmissarna idag.

Bild till blogginlägg


Tvåa i cupen, fina Strolchi levererar stabila rundor av hög klass 🙂

Vi fick 71,1% och en härlig andraplats i denna final som var avslutningen på vår karriär i lilla rundan! Statistik-bitaren Jessica har rotat fram följande facit över min och Strolchis ”resa” i lilla rundan (MA, St Georges och Int 1):
Den 13 april 2013 debuterade vi i MA och har tom idag ridit in på medellinjen hela 79 gånger upp till och med internationella tävlingar. Vi har tagit placering i 71 av dessa 79 starter och enligt följande:
30 sergar
23 2:a platser
10 3:ep latser
8 övliga placeringar
Helt galet bra ju, vilken fantastisk häst jag har och vilket team som hjälper mig med detta 🙂

Bild till blogginlägg


Ett härligt collage över vår fantastiska karriär i lilla rundan!

Vi har ju redan tjuvstartat i mellanrundan i juni i år och det har gått långt över förväntan bra med redan tre segrar, en andraplats och en 4:a (dock oplacerad) på 5 starter! Vi kör nu vidare i mellanrundan och planen är lagd för start i Grand Prix längre fram under året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *