Kategorier
Ej kategoriserad

Seger och placeringar i Katrineholm!

Av Märit Olofsson Näss - 18 februari, 2017 | 0 kommentarer

Dags för Weiron och Dockan att fortsätta tävlingssäsongen och efter förra veckans fina placeringar i Eskilstuna gick dagens resa till Katrineholm för att smida medans järnet är varmt!

Dockan fick en lite lättare uppgift och gick ut i en LA:3 och gick ett väldigt stabilt och fint program! Inga större misstag, en fin ridkänsla och återigen en bra insats i första klassen. Känns bra att hon inte behöver en klass för att spänna av och coola ner, utan går fint direkt.

Bild till blogginlägg


Vi fick 69,3% och en solklar seger med ca 5% till nästa placerade och ett fint segertäcke!

Dockan fick sedan gå en MC:1, vilket hon gjorde fint trots att hon var väldigt trött. Hon går så fint och är så samlad och bärig nu, framför allt i galoppen, att hon blir fort trött. En hel del missar, men trots det ännu en rosett, denna gång grön!!! 5:a i klassen på 64,6% är jag klart nöjd med (med såpass kostsamma missar) och supernöjd med 8:or på båda travökningarna 🙂

Bild till blogginlägg


Jag älskar att flyga fram i ökad trav på fina Dockan!

Weiron gick en superfin runda i MA!!! Han var väldigt sänstig och fin i traven och med ännu lite mer rygg än jag fått till tidigare. Säker och duktig i galoppen med väldigt fina piruetter. Tyvärr ett byte i sista uppridningen, men det var det enda jag kan klaga på, han var verkligen superfin!

Bild till blogginlägg


Gentlemannen Weiron levererade en riktigt fin MA-runda idag!

Döm om min och teamets förvåning när procenten blev blygsamma 62,6….. Dock var det svårt för någon alls att få några poäng av den domaren, som även dömde MB där segraren hade 64%.
Vi kom tvåa i klassen, endast 0,2% från segern! Ännu en fin 2:a placering för Weiron i MA/St Georges, den andra för säsongen och den 3:e andra-placeringen på hans 3 starter i ”lilla rundan”. Duktig han är!!!!

Bild till blogginlägg


Inta bara duktig utan även snygg

Hemma i stallet står Strolchi och får se sina kompisar åka och tävla, snart är det hans tur att gå ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *