Kategorier
Ej kategoriserad

I Finland igen!

Av Märit Olofsson Näss - 23 mars, 2017 | 0 kommentarer

Nu är vi på plats i Finland och Ypäjä igen och internationell debut i Grand Prix! På lördag startar vi Grand Prix och förhoppningsvis även Grand Prix Special på söndag. Det blir i så fall vår debut i GP Special och det känns väldigt roligt eftersom jag ridit programmet hemma och det passar oss riktigt bra 🙂

Bild till blogginlägg


Gänget poserar inför avfärden från Ryttarberget!

Vår resa började igår kväll (onsdag) med färja till Åbo och efter en timmes lastbilsfärd i morse var vi framme i Ypäjä. Strolchi mår fint i sin box och trivs bra bredvid Pelle Duvefeldts Edvin. Vi är de enda svenska GP-ryttarna på plats här men så är det ett gäng svenska ponnyryttare här också.

Bild till blogginlägg


Strolchi trivs som en prins i sin box.

Dagen har mest spenderats med återhämtning efter den långa resan för alla oss tvåbenta (jag, Mira, Lina och Jessica) men även Strolchi sov gott hela förmiddagen! Under eftermiddagen fick jag till ett lösgörande pass på banan och Strolchi känns riktigt fin och trivdes bra i miljön! I morgon ansluter Katarina och teamet blir fulltagligt igen, sedan blir det veterinärbesiktning och så ska vi köra ett träningspass inför start på lördag.

Bild till blogginlägg

Håll tummarna för nu köööör vi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *