Kategorier
Ej kategoriserad

Strolchi 2:a i Grand Prix!!!

Av Märit Olofsson Näss - 13 mars, 2017 | 0 kommentarer

Mitt i natten och just hemkommen från nationell Grand Prix-start med Strolchi i Mjölby och jag bara måste ju skriva några rader. Idag fick vi till en härligt fin GP-runda utan några egentliga missar alls!!! Klart att det finns massor som kommmer att bli så mycket bättre med mer styrka och rutin men dagens start var en väldigt lugn, metodisk och rolig runda. Åh vad jag njöt av att rida inne på banan och Strolchi var så fint ”med mig”! Det här var verkligen en bra grund att fortsätta ”Grand Prix-bygget” på 🙂

Bild till blogginlägg


Så roligt vi hade på banan idag, jag kunde verkligen njuta av ritten!

Vi fick väldigt fina omdömen av domarna och otroliga 67,3%!!! Det gav oss en härlig 2:a placering efter Kristian v K och hans fina Languedoc. Jag är såklart mer än nöjd med dagens start och min fantastiska lilla danspartner med ”gummiskorna”! Älskade lilla Strolchi som jag ju trott så mycket på levererade verkligen på ett fint sätt idag!

Bild till blogginlägg


Den blå rosetten satt verkligen fint!!!

Nu tränar vi vidare mot nya GP-starter och även Lövsta Future Challenge med sin första omgång i Strömsholm om tre veckor!

Bild till blogginlägg


Strolchi i sitt nya superfina kandar från SD Design!!! Jag har fått förmånen att designa det själv utifrån SD:s olika modeller och måste säga att jag är supernöjd med resultatet. Supersnyggt och snabbt jobbat av SD Design!

Tur förde det visst också med sig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *