Kategorier
Ej kategoriserad

I fantastiska Falsterbo igen!

Av Märit Olofsson Näss - 9 juli, 2017 | 0 kommentarer

Efter 4 års frånvaro är det återigen dags att göra en vecka i hästmänniskornas eget Mecka eller tävlingarnas tävling, årets roligaste vecka dvs Falsterbo!!! Vi har inte varit här sedan Strolchi gick 7-årschampionatet med stor framgång och blev 6:a i finalen, men nu är det dags igen.

Bild till blogginlägg


Det obligatoriska ”innan avresa-fotot”. På dagen 5 år sedan vi reste ner med 6-åriga Stolchi!

Med i lastbilen är ”lillasyster” Andersson, Quintana, även känd som Dockan och med samma ägarfamilj som Strolchi. Vi ska på tisdag ge oss in i getingboet bland 6-åriga hästar av högsta kvalitet! Alla startande ekipage håller superhög nivå och har tagit sig hit genom att klara de nya (2016) superhöga kvalgränserna.

Bild till blogginlägg


Sötaste Dockan trivs fint i sitt ”tält” 🙂

Det är så skoj att lilla Dockan kvalat sig in i det här gänget och jag är även glad att hon rest så bra och tar hela den röriga omgivningen med upphöjt lugn. Hoppas att hon fortsätter så!
Vi är nu alla installerade på plats och imorgon blir det en förmiddgas-jogg och sedan träning på banan på eftermiddagen. Vi startar sedan vid 10-tiden på tisdag och behöver alla tummar vi kan få låna! Det ska bli så roligt att rida här i Falsterbo igen och vi ska njuta av varje sekund på banan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *