Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan 12:a i Falsterbo Scandinavian Open!!!

Av Märit Olofsson Näss - 11 juli, 2017 | 0 kommentarer

Fanstastiska, fina, ambitiösa och superduktiga Dockan gick verkligen sitt livs bästa program i exakt rätt läge!!! I dagens semifinal i Falsterbo Scandinavian Open satte hon verkligen inte en hov fel. Lugn, lösgjord, avspänd och framme för mina hjälper gjorde hon verkligen allt rätt idag!

Bild till blogginlägg


Fina fina Dockan var verkligen en fröjd att rida på banan i Falsterbo!

Vi presterade verkligen på max av vår utbildnings- och styrkestatus just nu, och med tanke på att hon bara är riden i 2 år så orkade hon verkligen spänsta på sitt bästa och hålla sig i en fin hög form genom hela ritten. Inte ett misstag någonstans, sen är det ju såklart saker som ska bli ännu bättre med mer styrka, men för dagen en toppen-prestation.

Bild till blogginlägg


Alla byten på rätt plats och fina, så duktig på idag!

Jag är sååååå himla glad för 69,1% och en 12:e placering bland 29 st superfina ekipage i en klass med den hösta standard jag varit med om på Falsterbo någonsin!!! Tyvärr går bara 10 ekipage till final (vilket är lite märkligt då 12 av 28 st 5-åringar går till final) och det var bara 0,5% till finalplatsen, men det känns som det kvittar just nu. Jag är så stolt och glad över min fina Docka som presterade sitt absolut bästa i exakt rätt läge och på en internationell arena!!!

Bild till blogginlägg


Sååååå nöjda lämnar vi Falsterboarenan för denna gången 🙂

Stort grattis till min stallkamrat och träningskompis Amanda Lindholm och Hollys Cerwin som jag hjälpte på framridningen och som klämde till med 70,1% och en 3:e placering i Falsterbos ponnyklass!!!

Bild till blogginlägg


Full fart på ärevarvet för Amanda & Cerwin!

Nu väntar lite ridning på sandstranden imorgon för mig och Dockan och sedan ska Amanda ut i ponnyküren. Falsterboveckan fortsätter åtminstone till lördag innan vi åker hem mot Stockholm!

Bild till blogginlägg


Dockan vilar upp sig efter att ha tagit i det allra mesta hon kan idag!!!

Bild till blogginlägg


En till härlig bild från dagens ritt i solskenet.

Bild till blogginlägg


Hela familjen Lindholm och Frank (Dockans ägare) mötte upp oss efter den fina ritten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *