Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan MA-debuterar med en seger!!!

Av Märit Olofsson Näss - 18 mars, 2018 | 0 kommentarer

Duktiga, fina, coola och ambitiösa Dockan debuterade idag MA med den äran. Fina 66,9% och en seger direkt, klart att jag är galet nöjd med henne!!!

Bild till blogginlägg


Fantastisk MA-debut med 67% och seger, vi skiner ikapp med solen!

Väldigt nöjd med resultatet såklart, men framför allt hur hon hanterade alla dessa nya svårigheter inne på banan. Hon har verkligen ett hjärta av glud! MA är svårt på alla hästar första gången, men ännu svårare då de bara är 7 år och jag är så stolt över hur hon tog allt. I traven var hon verkligen superfin och där låg vi på över 70% och sedan var hon riktigt cool och fin i skritten, där det ibland dyker upp en del spänningar och vi fick 7:or även på den. Svårigheterna i detta program ligger ju i galoppen och där hade vi ett par missar (ett byte blev pannkaka och serien sådär) och så blir ju piruetterna lite osäkra. Totalt en väldigt fin ridkänsla och jag blev bara sugen på att göra om det!!!

Bild till blogginlägg


Massa klappar och såklart massa godis till Dockan idag.

Nu känns det som om vi kan träna på och försöka nå årets stora mål: kvala till 7-års championatet i Falsterbo i sommar. Tror att bara ett par månaders styrka på detta kommer göra susen för Dockan. Sen gäller det att inte glömma att det bara för 2 år sedan och på samma ställe (Hallstahammar) gjorde sin 3:e start i livet i LB! Det har verkligen gått fort med fina tjejen och det är så roligt att jobba med henne 🙂

Bild till blogginlägg


Full fart på ärevarvet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *