Kategorier
Ej kategoriserad

Programridning, flytt & träning

Av Märit Olofsson Näss - 28 februari, 2018 | 0 kommentarer

Hästarna tränar vidare och det händer massa roliga event kring dom, trots den iskyla som nu slagit klorna i Sverige…. Jag har vekligen nytta just nu av ludd-fodrade ridstövlar, termoridbyxor, underställ och dunjackor i dessa 15 minusgrader och blåst. Hövva!

Bild till blogginlägg


Duktiga Fabi, helt oberörd av den nya miljön!

I måndags trotsade jag även snöstormen och tog mig till Eskilstuna med Fabi för en programridning för Kicki Klinspor. Fabi är ju lite av ”kusinen från landet”, dvs väldigt grön och orutinerad då han aldrig startat eller gått ett program, väldigt sällan åkt trailer och inte så van vid olika ridhus och miljöer. Han fick ”debutera” i en LA:3 och uppförde sig verkligen med den äran! Han gick in i ridhuset som han aldrig gjort anna och sprang igenom programmet utan större problem! Vi fick superfina omdömen av Kicki (domaren) och härligt fina 69,6%!!!
Fina Fabi fick sedan flytta direkt in i Jessicas stall (Donnes plats blev ju ledig…) och jag tycker det är superskönt att ha alla hästar på samma ställe nu!

Bild till blogginlägg


Fabi i full galopp!

Håll ögonen öppna framöver för Fabi kommer nu att matchas vidare på tävlingsbanan men kommer längre fram att finnas till salu! En härligt snäll och glad häst som kommer bli en fin tävlingspartner med lite mer rutin.

Bild till blogginlägg


Fina omdömen och duktig häst, då är jag nöjd och glad!

Jag passade även på att lufta Dockan på programridningen. Alltid bra att komma ut och känna på ”tävlings-momentet” innan vi sedan ska ut och försöka oss på att kvala til Falsterbo igen (MA-St Georges). Hon fick gå en MB:2 och på så sätt starta i en klass hon är trygg och bekväm inna vi sen kliver upp i MA. Hon skötte sig verkligen superfint och jag är väldigt nöjd med vårt progfram. Återigen härligt fina omdömen från Kicki och hela 72,7%!!! Fina Dockan 🙂

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg


Härliga, ambitiösa Dockan gjorde ännu en fin runda på banan!

Idag var det åter dax att klä på sig extra tjocka kläder för ett träningspass för Jeanna. Denna gång var det Strolchis tur och vi fick som vanligt otroligt bra hjälp och tips av bästa Jeanna! Kul, nyttigt och inspirerande och vi är taggade inför kommande tävlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *