Kategorier
Ej kategoriserad

4:e placerad i internationell GP i Polen!!!

Av Märit Olofsson Näss - 9 februari, 2018 | 0 kommentarer

Duktiga, duktiga Strolchi!!! Vi inledde detta års tävlande med att överträffa oss själva. Vi tog en härligt fin 4:e placering i vår andra internationella Grand Prix tillsammans och vi satte dessutom personligt rekord i GP! Vi var heller inte alls långt från andraplatsen (0,8%) och segraren var bara 2% före oss.

Bild till blogginlägg


Annorlunda rosett och alla placerade fick likadan!!!

Vi har verkligen höjt oss en nivå till över vintern så trots att en del spänning gjorde att vi inte fick till den nivå vi numera tränar på så blev procenten vår bästa hittills i standard Grand Prix, hela 67,6%. Tyvärr blev den samlade skritten lite pannkaka då Strolchi taggade för piaff hela tiden och lite ”oflyt” i piaff/passage/övegångar mot vad vi kan (har ändå betyg från 6,5 till 8 på dessa) men i övrigt inga missar och jag är på hela taget mycket nöjd med säsongsdebuten.

Bild till blogginlägg


Full fart och full fokus på banan!

Det jag är allra mest glad över är de fina poängen och vetskapen om hur mycket mer som finns där!!! Kommer att bli riktigt bra när vi får till det på banan 🙂

Roligt också att det gick så himla bra för alla oss svenskar som är här! Carro Carlstedt kom 2:a, Clara Espinosa 3:a och Pelle Duvefeldt 6:a. Vi firade med lite bubbel i hela svensklägret efter prisutdelningen!

Bild till blogginlägg


Å full fart på ärevarv!
 
Nu taggar vi för Grand Prix Special i morgon, ska bli kul då det är ett roligt program som passar oss riktigt fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *