Kategorier
Ej kategoriserad

Fyra i Specialen!!!

Av Märit Olofsson Näss - 10 februari, 2018 | 0 kommentarer

Dagens uppgift i Sopot var en Grand Prix Special och återigen i internationell konkurrens. Idag var det med lite blandade känslor som jag lämnade banan… Formen och eftergiften var mycket bättre idag! Men det är ett långt och tufft program och Strolchi blev rätt trött, speciellt som han tog i som attan i alla passager på ännu ett nytt och fint sätt. Detta gjorde att han inte riktigt orkade piaffera som han kan och vi hade även en hel del riktigt kostsamma missar. Både i ”ettorna och ”tvåorna” hade vi en liten bakbensmiss, inget stort men betygen åker ju ner direkt. I ”ettorna” mellan piruetterna på medellinjen så gav Strolchi mig två bonusbyten så det blev 11 istället för 9 st….

Bild till blogginlägg


Många 8:or på passagerna idag, men en del kraschar oxå!

Vi fick, missarna till trots, fina 66,4% vilket är ännu ett personligt rekord i denna klass och en härlig 4:e placering idag igen!
Summan av kardemumman är att han numera gör väldigt många saker väldigt fint och att vi då ”har råd” att missa en hel del saker och procenten ändå blir såpass hög! Ska bli väldigt roligt att jobba vidare med Strolchi från denna nivå, det finns så himla mycket mer att hämta!!!

Bild till blogginlägg


Ännu en fin rosett, happy happy!

I kväll påbörjas hemresan via färja Gdynia-Karlskrona och imorgon kväll är vi hemma igen. Kan säga att resan kommer bli lätt med dessa två härliga 4:e placeringar med i bagaget!

Bild till blogginlägg


Dra Svenskdag igen: Carro 3:a, jag 4:a och Pelle 5:a!!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *