Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan 3:a i Int 1-debuten!!!

Av Märit Olofsson Näss - 21 oktober, 2018 | 0 kommentarer

Alltså, denna fantastiska lilla Docka! Hon bara gör det, om och om igen så ger hon mig ambitiösa och fina ritter och ger sitt yttersta för dagen. Vi gjorde idag vår debut i Intermediare 1 i Eskilstuna och fick fina 65,5% och blev tredjeplacerade i klassen!

Bild till blogginlägg


Sååå dutig och gul rosett i Int 1-debuten! Finaste Dockan.

Hon var så otroligt duktig på så många sätt. Inga direkta missar men hon blev allt lite strassad av att det var så svårt, men trots det så kämpade hon på bra. Första gången helpirutter och den första blev såååå fin, men då var hon ju lite trött till nästa som inte blev lika bra och lite så blev det programmet igenom,. Vissa saker riktigt fina och då orkade hon inte riktigt i nästa rörelse. Men totalt sett såååå duktig, ambitiös och positiv! Nu längtar jag bara tills vi får göra om det!

Bild till blogginlägg


Inridning i galopp, på väg att bli svårklasshäst!

Bild till blogginlägg


Sista uppridningen och numera svårklasshäst 🙂

Dockan blev med detta den elfte hästen jag tagit upp till Svår klass (Int 1). Hon sällar sig till gänget: Hilus, Another Chap, Zoran, Zalmiak, Expressive, Cosby, Zkyline, Dortmund, Strolchi och Cpt Jack Sparrow. Hon får gärna bli min fjärde GP-häst oxå!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *