Kategorier
Ej kategoriserad

Polen dag 1

Av Märit Olofsson Näss - 9 november, 2018 | 0 kommentarer

Så var dag 1 i Sopot avklarad och det har varit blandad kompott, men dagens största glädjeämne är att Dockan knep en fin 4:e placering i St Georges i sin internationella debut!

Bild till blogginlägg


Finaste Dockan med fin rosett i första internationella starten!

Dockan gör ju sitt första internationella meeting i livet och därtill första gången som vi ska starta tre dagar i rad och därför red jag inte fram så länge för att ha lite krut kvar till söndagens kür. Dockan gjorde ett fantastiskt fint travprogram, men blev alldeles otroligt ”hot hot hot” i galoppen. Därmed missade vi i princip allt i galoppen…. I alla fall kändes det så!
Men oj så väl mottagen Dockan blev av de internationella domarna!!! Travprogrammet var fullproppat med 8:or och trots alla galoppmissar så fick vi helt okej poäng där. Detta gav oss nästan 66% och en riktigt fin fjärdeplacering i stenhård konkurrens. Happy happy!!!

Bild till blogginlägg


När man har varit duktig så får man sola sig i solariet!

Strolchi och Grand Prix. Detta blev tyvärr en tråkig historia då Strolchi fick tungan över bettet i skritten, så jag red 2/3-dels GP med lång tygel och en Strolchi som var okontaktbar och tungan utanför och vinkandes till domarna. Detta var väldigt synd då han aldrig varit så fin på framridningen och fram till detta hände i programmet.
Han fick trots allt väldigt fina poäng och om vi inte hade tvärkrashat båda piruetterna (med koefficient 2) så hade vi varit placerade!

Bild till blogginlägg


Fina Strolchi på väg in på arenan!

Anledningen att jag inte gick ut var för att få rida küren på söndag vilket vi nu också kvalat in till och då ska vi attans ha tungan rätt i mun!!!

Bild till blogginlägg


Å här stretchar vi frambenet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *