Kategorier
Ej kategoriserad

Seger för Dockan igen!

Av Märit Olofsson Näss - 1 september, 2019 | 0 kommentarer

Alltså, min fantastiska lilla Docka går in idag igen och gör ett prickfritt, fint, avspänt och ändå energiskt program! Så fint ”med mig” och så himla bra med på noterna. 69,1% i St Georges, ännu en seger och ännu ett poängrekord för henne i klassen!!!

Bild till blogginlägg


Dockan i paradnumret: ökad trav!

Kan inte annat än vara galet nöjd med hennes prestation under dessa två dagar, hon får en stor guldstjärna 🙂

Bild till blogginlägg


Härliga Dockan vinner två dagar på rad!

Rillan gick idag återigen en Int 1 på ett jättefint sätt. Hon är verkligen superduktig på banan nu, helt avspänd och koncentrerad på sina uppgifter och så mycket lättare att manövrera! Idag var hon väldigt trött efter gårdagens debut, så lite fler missar som går på ”trött-kontot”, men ändå 62,1% och placerad i mitten av klassen igen! Duktiga Rillan!

Bild till blogginlägg


Duktiga Rillan går som på räls på banan numera!

Strolchi, min fina fina Strolchi, han kämpade som attan i dagens Grand Prix Special men det fanns ingen energi alls i kroppen. Jag red för 100% men det kom bara ut 30… Det tog honom också väldigt lång tid att få ner andningen efter starten. Något är alldeles uppanbart fel och knas och vi ska ta en hälsocheck snarast för att se vad som stör honom.

Bild till blogginlägg


Min fina, fina gummiboll!

Han är en kämpe som trots detta gör så många saker bra och efter de förutsättningarna så är jag mer än nöjd med honom och hans vilja att göra allt för mig!

Stort tack till Dressyrhoppet, Kimstad Ryttarförening för superbra och väl arrangerade tävlingar, vi kommer gärna tillbaks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *