Kategorier
Ej kategoriserad

Dockan vinner!

Av Märit Olofsson Näss - 31 augusti, 2019 | 0 kommentarer

Dagen här i Kimstad började verkligen på bästa sätt!!! Dockan gick sin MA på ett härligt fint sätt. Hon var avspänd, helt med mig och med fin energi. Inga misstag alls utan bara detaljer som vi ska förbättra, men åh så kul att ha henne tillbaka god och glad igen!
Tror att det var helt rätt att backa lite med henne i svårighetsgrad och lägga träningsfokus på att hon ska vara lösgjord och metodisk, nu är hon härlig att sitta på.

Bild till blogginlägg


Härligt tryck i Dockan på banan, men ändå så cool och metodisk!

Vi lyckades sätta ett poängrekord för oss i MA med hela 69,6% och så vann vi klassen! Happy happy!!!

Bild till blogginlägg


Vi skiner ikapp med solin i fina pris-kläder för både häst och ryttare!

Nästa ut var Rillan som ju går i snabbdressyr hos mig och idag debuterade hon Int 1. Hon var också verkligen jätteduktig och satte inte en hov fel! Klart att det fortfarande är jobbigt för henne med helpiruetter, den högre formen och samlingen men hon är fin och avspänd för mig på banan nu. Vi fick den fina debutprocenten 64,8 och en 6:e plats i hård konkurrens. Duktig tjej!

Bild till blogginlägg


Nu är Rillan svårklasshäst och med fina procent också!

Sista häst ut idag var Strolchi i Grand Prix. Vi hade lite otur med tempereringen då det slog till med strålande sol och 25 grader och jag hade egentligen behövt både boosta & klippa honom för den typen av väder. Igår i snålblåsten var han hot, hot, hot så vi hade inte en tanke på att behöva skicka på energi.

Bild till blogginlägg


Min fina Strolchi kämpade på i värmen!

Det blev då lite för lite energi idag och lite för kostsamma missar… Men egentligen är jag väldigt nöjd med honom, många saker var också riktigt bra och jag tycker att han svarade upp så gott han kunde! 63,6% och det med en dum felridning från min sida. Ny tag i GPS i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *