Kategorier
Ej kategoriserad

LagSM på Strömsholm!

Av Märit Olofsson Näss - 3 september, 2020 | 0 kommentarer

Nu är första dagen av Lag-SM i Strömsholm avklarad och attans vilken bra dag det blev!!!

Bild till blogginlägg


Fullt fokus med SM-final i sikte. Fina Dockan!

Först ut i mitt lag (Sällskapet Segersta Sportryttare) var jag och Dockan och dessutom först ut av alla startande ryttare. Programmet för dagen var MA:1 och Dockan var verkligen superfin!!! Uppe, lätt, avspänd men ändå med fint tryck och så fin att rida på! Tyvärr snubblade hon till i första piruetten och det blev ett konstigt travsteg bak vilket gjorde att vi bara fick 3-4 på den rörelsen, som dessutom är med koefficient… Men förutom det gick hon som en liten peng och vi fick 67,3% och en fin 4:e placering i den 28 ekipage stora klassen!

Bild till blogginlägg


Obligatoriskt Strömsholmsfoto med det vackra slottet i bakgrunden!

Vår superstar Mads Hendeliowitz var näste man ut för laget med sin fina Milwaukee (Mulle) och vilken superfin ritt han fick till!!! 74,4% och han vann klassen solklart och såg till att laget ligger klart i topp!

Bild till blogginlägg


Fullt fokus även hos Mads som fick till en härligt fin ritt!

I morgon rider Evelina Söderström & Weihenstephaner MA:1 för laget och på lördag så avslutar Jeanna Högberg – Astoria kvalet för vår del. Håll alla tummar för att vi tar oss till finalen (5 lag av 21 går till final) som rids på den vackra GP-banan!

Bild till blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *