Kategorier
Ej kategoriserad

Etta etta tvåa!

Av Märit Olofsson Näss - 24 april, 2021 | 0 kommentarer

Wow, vilken härlig dag när vi dragit igång tävlandet efter EHV-stoppet, corona-stopp, ja allt är lite osäkert just nu så det är en härlig lycka bara att vara frisk och få tävla igen! Idag var det nationella tävlingar hos Gripens Ryttarförening för hela gänget.

Bild till blogginlägg


Gnistan visade en härlig mognad och därmed lösgjordhet och vann MB:1!

Först ut var Gnistan i MB:1 och idag var han så fin och avspänd på banan! Härligt fin ridkänsla och riktigt fina byten som gav höga poäng och så var han väldigt fin i formen. Tyvärr ett galoppinslag i travökningen som även slog hårt på övergången (med koefficient 2) som gjorde att vi tappade ca 4-5%… I ett såpass kort program som MB:1 (ca 4 min) så slår en miss väldigt hårt och detta var ju som 3 missar.
Härligt att vinna klassen på 65% och med så mycket mer att hämta i denna härliga häst!!!

Bild till blogginlägg


Fina Dockan vinner Int 1 och fortsätter leverera fina rundor!

Nästa ut var Dockan i Int 1 och hon levererade en riktigt fin runda! Anspänd och med härlig ”gummi” i traven med ett extra plus och höga poäng på travökningarna! Tyvärr lite het och taktning i skritten, och sedan blev hon väldigt het i galoppen. Vi höll ihop det fint trots att jag satt lite som på en bomb och fick 66,5%. Med det vann även Dockan sin klass, härligt härligt!

Bild till blogginlägg


Glad Strolchi och lika 

Sist ut var min härliga gummiboll Strolchi som nu varit ifrån tävlingsbanan i över ett år! Så himla roligt att få tävla med honom igen och jag är så glad över att en domare till och med kommenterade vår fina harmoni! Jag tror Strolchi var lika glad som jag då han var riktigt på hugget och väldigt energisk och het rent generellt! Vi tog oss igenom Grand Prix utan missar, visst en svag andra piaff och lite mer tryck ska väl dit, men åh så kul vi hade!!!
Vi fick fina 66,9 procent och med det en anrdaplacering!!!

Bild till blogginlägg


Strolchi med dagens rosettskörd! 2 x etta och en tvåa! 

Jag är så glad för mina fina hästar, härligt med två segrar och en andra placering på tre starter!!! Nu laddar vi om för nya tag på Strömsholm nästa helg igen för hela gänget, bara att köra på och komma igång ordentligt igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *