Kategorier
Ej kategoriserad

Fin andraplats för Dockan!

Av Märit Olofsson Näss - 3 juli, 2021 | 0 kommentarer

Tävlingsdags igen och det kändes lite längesedan, trots att det bara var en månad sedan Gnistan var på Strömsholm och gick MB:1. Kanske också för att jag var reserv ända tills i måndags innan jag kom med i klasserna!


Fullt fokus och så roligt att vara på banan igen!

Nu var det alltså dags för Dockan denna helg och St Georges både idag och i morgon. Hon är verkligen en liten stjärna, min Docka, som bara gick in på banan i 27 graders värme och levererade en superfin, stabil och prickfri runda! Får jag önska något så hade jag velat ha lite mer tryck i traven, men det var ett underlag som var lite djupt och inte helt gav fäste, och då blir hon lite avvaktande. Men ändå en fin runda och i galoppen kunde jag njuta av att hon var lösgjord, uppe i form och med ett lagom tryck i kroppen. Härligt!


Många klappar och mycket godis blir det såklart efter en härlig start med fina procent och placering!

Vi fick 67,3% och ledde klassen länge (jag startade bland de första) och landade till sist på en andraplats i ett tufft startfält med många bra ekipage!!! Superroligt och nu laddar vi om för morgondagens start, då vi går ut som startnummer 2 kl 8:08. Bara att ställa klockan och gå upp i tid!


Med bilden av den fina siluett och en bra runda i benen så tar vi nya tag i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *