Kategorier
Okategoriserade

Lag-SM 2021, kvaldag!

Av Märit Olofsson Näss - 28 augusti, 2021 | 0 kommentarer

På plats i Kimstad för årets LagSM, med bästa gänget Sällskapet Segersta Sportryttare!
Laget i år består av: Sara Grönvall – Maddox och Evelina Söderström – Zancas Klint som rider MA:1, jag och Dockan som rider St Georges och Charlotta Lundblad – X-Cilent som rider Int 1.

Glatt Segersta-gäng från SM-invigningen igår, Evve, jag, Lotta & Sara!

Först ut i MA:1 var Sara med supereleganta Maddox som fick till ett riktigt fint program med många höjdpunkter och de vann klassen på fina 68,8%, en härligt bra start för laget!

Nästa ut var Evelina som också hon fick till en fin runda, tyvärr en liten miss i galoppökningen men i övrigt stadigt och bra! 65,7% och 6:e placering i klassen. Det blir alltså Sara & Maddox procent från denna klass som räknas in i lagets resultat.

Såhär glada var vi redan innan vi red in på banan!

Nästa klass var St Georges och min och Dockans tur, samt inget utrymme för några misstag då vårt resultat räknas för laget. Dockan gjorde heller inga misstag, gick som en liten peng och vi kunde räkna in 67,4% och en fin 4:e placering i klassen!!!

Så härlig hon är min Docka, går och går och gör alltid sitt bäst! Tacksam 🙂
Full galopp i Dockans favoritrörelse: öööööökning!

Sist ut för laget i Int 1 var Lotta och X-Cilent och även hon fick till en fin runda med fina procent! Det blev hela 69,8% och med det vann hon sin klass!!!

Med dessa fina resultat så tog vi oss till morgondagens final som bästa lag idag!!!! Härligt härligt och nu ska vi fira med grillmiddag och sedan ladda för final och medalj-jakt i morgon!

Mina härliga supportrar, Mira & Lexi, bästa maskotarna <3
Prisutdelning! Så glad över vår placering i detta tuffa och duktiga gäng!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *