Kategorier
Okategoriserade

Gnistan vinner i Hagfors!

Av Märit Olofsson Näss - 22 juli, 2022 | 0 kommentarer

Idag är jag så otroligt stolt över fina Gnistan!!!
Han har inte tävlat sedan i mars och han var inte helt enkel att visa banan och träna igår utan väldigt het, känslig på omgivningen och allmänt trasslig. Efter att ha jobbat lite på banan i morse så hade det dessutom ösregnat hela dagen och även under vår ritt…

Det gäller att lyfta ordentligt på benen i pölarna!

Men åh så duktig han var, plumsade glatt igenom ”sjön” längs hela långsidan på ca 30 cm djup och alla andra pölar som en riktig världsvan stjärna!
Inte en miss och så magisk han är att sitta på när vi får till det på banan vilket gav hela 75% och en solklar seger i MB:1!!!

Så fina priser & så roligt att Gnistan var så fin!

Nu laddar vi för MB:2 i morgon och en förhoppningsvis torr bana om det nu slutar regna nån gång 🙂

Fina Gnistan, så glad för honom, segern & den fina poängen idag!

Dockan gick sedan ut i en Int 1 under kvällen men tyvärr blev det väldigt knas för den känsliga damen. Hon var superfin fram till linjen med piruetter, men där tvärkraschade allt och trots att jag lyckades komma igenom lite längre i programmet så valde jag att utgå. Något störde henne ordentligt och såhär i efterhand tror jag att hon sträckt till en muskel bak. Hon går ju in i pölarna med en knyck och slår nästan upp bakbenen ända i magen då, så troligen har vi svaret där.

Fina Dockan, gör alltid sitt bästa <3

Nu får hon lite massage, jag ska jogga i morgon så får vi se om det bara var en temporär muskelsmäll.

Sånt är livet och det viktigaste är hästens välmående, Dockan får den tid hon behöver så kommer vi igen!

Väldigt skönt för mig personligen att få komma iväg på tävling, göra det jag älskar & inte grotta ner mig för mycket i sorgen efter min Far. Det går verkligen upp och ner, men jag behövde komma iväg till mitt normala liv för en helg nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *