Kategorier
Okategoriserade

Strolchi & Gnistan på äventyr!

Av Märit Olofsson Näss - 12 mars, 2023 | 0 kommentarer

Strolchi min Strolchi!
Längesedan som han och jag var på tävlingsbanan & de senaste åren har det varit få gånger totalt. Just nu mår han som en prins & skorna sitter på fötterna med flera söm så vi tog oss till Vilsta, Eskilstuna för en programträning.

Fina Strolchi glänser i vårsolen!

Jag är så glad för idag var Strolchi glad och ganska het inne på banan och han tyckte nog att det var lagom skönt att spänna musklerna i en Int 1B (och inte Grand Prix)!

Glad, het och så roligt att rida på banan!

Så många fina rörelser vi fick till och ett bra flyt och en väldigt glad häst, gör min dag. Klart att det ska till ännu mer i tryck, precision och spänna bågen, men ett väldigt fint kvitto som jag fick idag. Vi är på rätt spår!

Igår fick Gnistan åka till Fagersta för att gå på den banan. Med ”kraschen” från förra helgen i ryggen och planen att debutera St Georges i Fagersta nästa helg så fick han helt enkelt gå in på banan i en MB:1 för att ”träna på miljön”.

Snygga Gnistan, så duktig på ”miljöträningen” inför St Georges-debuten!

Han var så mycket bättre i form av att hålla sig ”hos mig” och förutom ett galoppinslag i en travbåge, så var jag mycket nöjd med honom! Vi sätter en parentes runt tävlingsmomentet då jag faktiskt är lite ledsen över den låga procenten (67,9) vi fick. Trots det en 3:e placering men framför allt en mycket bättre känsla inför att rida St Georges på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *