Kategorier
Okategoriserade

Gnistan Debuterar MA

Av Märit Olofsson Näss - 5 mars, 2023 | 0 kommentarer

Idag tog vi oss till Sorunda Ryttarförening för att debutera MA:1 med Gnistan. Dags för liten att bli stor och kliva in i ”frack-klasserna”!

Galet spänd, men också galet fin! Det kommer bli bra det här.

Detta blev dock ingen ritt att skriva någon roman om…. En mycket spänd och omgivningsrädd Gnistan började med att springa baklänges och vilja hem igen. Sedan följde en en otroligt spänd runda med många hopp, missar och trassel. Tur att han är fin när han är fin, för då trillar 7,5-8:or in, men som sagt otroligt många missar som får skrivas på ”spänningskontot” idag.

Den gula sargen skrämde många häster i dagens klass… Så även Gnistan.

Jag ångrade nästan jag inte utgick efter den kraschade bytesserien sist i programmet, då jag ju ändå lyckats få runt honom med stor möda och ”vunnit”.
43% tänkte jag, 63,3 sa domaren och jag tänkte direkt att bara med en hyfsad runda hade vi fått ca 70!!!

Roligt att få med sig en 2:a placering i MA-debuten!

Väldigt många hästar var spända idag och det gjorde att vi tog hem andraplaceringen i klassen trots allt! Roligt att få en så framskjuten placering ändå och roligt att han får så fina poäng på det vi gör bra!

Jag tar med mig många saker från dagen, som att han fått fina poäng på sina första piruetter i livet, jag kom igenom och runt, trots en kaosartad start och att han måste träna ännu mer ”läbbiga” miljöer!
På’t igen bara!

Gnistan fick posera hemma vid avsutten prisutdelning för placering 2-4!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *