Kategorier
Okategoriserade

Mira & Lina fixar 4:e platser i Gripen!

Av Märit Olofsson Näss - 30 juni, 2023 | 0 kommentarer

Wow vilken rolig dag vi haft på dag 1 av Gripens superfina ponnymeeting. Både Mira & Lina har tävlat och gjort fina rundor med resultat över förväntan!

Mina favorit-ponnyekipage!!!

Först ut var Lina med Denver som i sin tredje start tillsammans debuterade LA:1. Lina gjorde ett jättefint program och fick fina omdömen och poäng (66,8%) och det gav en fin fjärdeplats, precis utanför placering! Lite nesligt med en felridning när Lina tappade bort sig lite, annars hade ekipaget fått en gul rosett med sig.

Duktiga Lina och fina Denver fick till en fin ritt, trots uppvärmning i ösregn!

I morgon blir det LA:1 igen (de är med i LA-cupen under helgen) och dagens runda gav verkligen mersmak. De kommer bli så bra det här!!!

En ny dressyrresa påbörjad, ska bli så kul att få följa Lina & Denver framöver!

Sedan dags för Mira och Danne som är med i helgens FEI-cup, att ge sig i kast med FEI Lagtävlansprogram. Vilken superrunda Mira fick till idag!!! Danne var avspänd och med bra energi och Mira super-målmedveten. Här lämnades inget åt slumpen och inga missar alls, bara detaljer att slipa på.

Wow så kul med PB för Mira och Danne samt två 9:or i protokollet!

Detta gav ekipaget personbästa för året, 68,8% och en 4:e placering i ett väldigt tufft startfält! Så roligt att se den utveckling Mira & Danne gör och i morgon blir det FEI Mästerskapsprogram för dem.

Jag är så glad att dela min häst- och dressyrpassion med mina döttrar, attans vad kul vi har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *