Kategorier
Ej kategoriserad

Cincinnati, Kentucky, USA

Av Märit Olofsson Näss - 1 oktober, 2010 | 0 kommentarer

Sa ar vi nu antligen i USA, efter en minst sagt lang och strulig resa. Allt borjade med en ilsken dam i incheckningen pa Arlanda som inte hittade vara e-biljetter, inte hittade ratt barn till ratt familj osv. som till sist skallde ut oss och sa att allt var vart fel. Vi var tydligen for sena till incheckningen, trots 2 timmar tillgodo….! Men vi kom ivag och sedan strulade det i New York med att vi hade kort om tid till flighten till Cincinnati, allt bagage skulle hamtas ut och checkas in igen och till raga pa allt sa glomde vi ett handbagage vid forsta bagageutlamningen. Och dit fick man ju inte ga tillbaka. Men en supersnall kille pa bagageincheckningen fixade det till sist. Sa i full galopp (!) sprang vi till planet och skulle faktiskt hinna! Da visade sig planet vara 3 timmar forsenat, sa dar satt vi!!!

Men som sagt nu ar vi har och solen skiner och det ar riktigt varmt! Harligt! Igar var det mest aterhamtning, med lite bad i poolen, handla frukt, barnmat mm och sa en god middag pa irlandska puben Molly Malone. Idag (torsdag) har vi varit pa Cincinatti zoo hela dagen. Vi sag bla massa noshorningar, lejon, ett antal katt-arter som gepard, tiger, lo mm. zebror, elefanter, giraffer och… Ja, massa djur blev det!
Dagen avslutades med ett besok pa en baseballmatch. Cincinnati mot Houston och Cincinatti vann med 9-1, sa stamningen var hog pa arenan! Var jattekul att se!

I morgon ar det dags att aka till Lexington och se kur-finalen i dressyr och att antligen fa se Edvard Gal & Tootilas! Ska bli jattekul, trots att inga svenskar kvalat in. Gick ju inte sa bra alls for Tinne, Patrik och Minna har jag last, synd.  Kommer en rapport efter eventet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *