Kategorier
Ej kategoriserad

Hemma igen!

Av Märit Olofsson Näss - 9 oktober, 2010 | 0 kommentarer

Så är vi åter hemma hela gänget igen, efter en lika strulig hemresa som ditresa. Denna gången satt vi incheckade och klara vid gaten och väntade på att få kliva ombord på planet. Då visar det sig att planet från Cincinnati till Washington var såpass försenat att det inte skulle avgå förrän vår nästa flight från Washington till Köpenhamn (sedan Stockholm) skulle avgå. Panik!!! Tillbaka till informationsdisken och efter mycket letande bokades vi om till New York och sedan vidare direkt till Stockholm. Men vilket stress och spring och jäktande det blev. Väl hemma igår morse (fredag) så hade ju såklart två av våra bagage kommit på avvägar. Båda är återfunna, den sista var min väska som kom hem idag kl 20.30!
Så nu är vi äntligen hemma med allt pick och pack 🙂

Sista veckan i Cincinnatti blev händelserik! Vi såg VM-finalen i hoppning för lag. Rolf-Göran och Malin red jättefint och nollade båda två. Peder fick två oturliga nedslag och det gav laget en 6:e plats! Duktigt tycker jag! Fenomenala Tyskland vann, alla deras ryttare red nolla i finalen!
Vi hann även med en hel del shopping, goda middagar (favoriten var en Brasiliansk restaurang med ca 15 olika sorter kött på spett som man serverades vid bordet!), Newport Aquarium, med alla sorters fiskar & hajar (vi har tom fått klappa hajar på ryggfenan!) och en hel del sightseeing på buss.

En suveränt rolig och händelserik semester är över och jag har fått oförglömliga minnen från Kentucky, USA. Tusen tack, Far för att du tog oss med på detta! Verkligen ett bra initiativ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *