Kategorier
Ej kategoriserad

Hösten är här på allvar

Av Märit Olofsson Näss - 19 oktober, 2010 | 0 kommentarer

På något sätt så missade jag att hösten kom, antagligen pga de där 10 dagarna i varma Kentucky när det kröp ner mot minusgrader här. Så för mig var det bara kallt och höst helt plötsligt. Sista veckan har det varit till att skrapa isiga bilrutor och sladda i frostiga kurvor jobbet. Och idag har det ju dessutom regnat, det började igår kväll och har ännu inte slutat….

Men det finns ljus i höstmörkret! Idag red jag lektion för Lars Andersson på både Dortmund och Zky och de var superfina båda två! Zky har förbättrat sin galopp väldigt på sistone och idag fick jag mestadels lugna fina språng, bara fåtal tillfällen som han hetsade iväg lite. Och som han piafferar och passagerar 🙂 Dortmund gick som en kung, han tog jobbet jättebra idag, med mycket bra reaktioner. Jag har till och med fått till två steg passage/passagetendens!!!

Så har jag ju jobbat i nästan två hela arbetsveckor på nya jobbet nu. Känns jätte-bra! Jag har hamnat i ett jättekul gäng med superbra stämning och det är så roligt att gå till jobbet. Jag har bara så mycket att göra och sätta mig in i! Trodde kanske att nytt jobb skulle innebära lite inskolning, smekmånad & lugn igångsättning, men inte! Det är full fart hela tiden och det gillar ju jag!

Till helgen blir det mycket trädgårdsstädning inför vintern, massa hästar att rida och så en 40-årsfest på lördag. Maria, min väldigt goda vän och kollega från NCC har fyllt 40, men det kan man inte tro. Vi kommer antagligen att festa som de 23-åringar vi ser ut som, hihihi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *