Kategorier
Ej kategoriserad

Nu drar det äntligen igång!

Av Märit Olofsson Näss - 30 mars, 2011 | 0 kommentarer

På fredag lastar vi för första gången in hela cirkusen i lastbilen och styr mot Sandviken. Det är dags för 2011 års säsongsdebut! Ska bli kul att äntligen komma igång igen 🙂
Det blir det första skarpa testet av lastbilen, vi har shoppat och inrett som galningar. Tack speciellt till Katarina för de superfina gardinerna du sytt, vilket jobb! Ska bli kul att äntligen få köra alla hästar i samma bil och så ska vi ju bo i den för första gången också. Spännande!

Så till själva tävlingen: Vi åker till Högbo i Sandviken och alla tre grabbarna får följa med. Zky och Dortmund ska gå en St Georges och en Int 1, Strolchi går FEI:s finalprogram för 5-åriga hästar. Träningen är upplagd och anpassad under hela denna vecka för varje häst för att de (helst) ska vara på topp till helgen!

Idag är det fint väder, så Hans ska ut på säsongens andra flygtur! Bra och roligt, han kommer att vara glad i kväll 🙂 Jag ska ha Lina på jobbet en stund och Mor hämtar Mira på dagis. Pusslet går nog ihop idag med, med barn, jobb, hästar och flygning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *