Kategorier
Ej kategoriserad

Strolchi plockar plus-poäng!

Av Märit Olofsson Näss - 23 mars, 2011 | 0 kommentarer

Strolchi plockar verkligen plus-poäng just nu! Efter att han varit jätteduktig på Vällingby för 1,5 v sedan (programridning på domarutbildning) fick han åka hem till sin ägare Jessica för skoning och lite vila från dressyr-arbetet. Han kom tillbaka i måndags och igår fick han följa med till Lejondal för att träna för Bo Jenå. Han var ju bara jätteduktig!!! Där fanns dressyr-staket och en infravärme-hörna och så ett helt nytt okänt ridhus för honom. Och han bara gick! Han gick jättefint 🙂 Fick mycket bra hjälp av Bo med träningen av honom, och så gillade han verkligen hästen. Ska bli kul att ge sig ut med denna lilla snygging och se vad domarna tycker om honom!

Bild till blogginlägg


Bo Jenå

Helgen har ägnats åt middag med min bror och hans familj. Var jättekul att ses, det var alltför länge sedan och Mira och Lina gillade verkligen att leka med lill-kusin Marcus 🙂 Så har vi hunnit med att vara ute och ”övningsköra” med lastbilen. Känns bättre och bättre att köra, jag börjar känna den. Såklart blev det lite shopping till den också!

Solen skiner utanför mitt fönster på jobbet, snön smälter och leran börjar göra intrång på hästhovar och ben. Nu är det VÅR!!!

Bild till blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *