Kategorier
Ej kategoriserad

Otroligt händelserik helg!

Av Märit Olofsson Näss - 22 maj, 2011 | 0 kommentarer

Oj oj oj, denna helg har verkligen varit händelserik på många sätt! I fredags var jag föräldraledig och hemma och myste med Mira och Lina. Förmiddagen ägnades åt att gunga! Tänt att de aldrig tröttnar på att gunga…. Jag fick ge fart åt två glada tjejer i flera timmar! Sedan åkte vi till Anna Lauritsen och Håtuna Ridskola. Mira red en timmes skogsprommenad söta lilla Lova.

Bild till blogginlägg

Lina fick åka skottkärra, och oj så trött hon blev!

Bild till blogginlägg

Lördag och söndag har ägnats åt tävlande på Djurgården. Dortmund har gått helt lysande! Han är verkligen en riktig stjärna!!! Trea i St Georges på lördagen på 67,8% och trea i Int 1 söndag på 67,5%. Duktiga Dorten fortsätter att imponera. Det har varit helt fantastiska tävlingar med så otroligt många sponsorer, så man får helt otroligt mycket priser! Listan på priser och sponsorer är så lång att prisutdelningen tar 20 minuter! Sånt är vi dressyrryttare inte bortskämda med. Vi fick utöver rosett, plackett och premier bla presentort på massage & delikatesser, smycken, en peak-tröja, CD, I-pod, lindor, mm, mm.

Bild till blogginlägg

Zky som ju bara gått en gång på Djurgården och blev helt nipprig, då det ju är en ganska svår tävlingsplats, fick göra nytt försök i år. På lördagen blev han ganska spänd, med flera missar som följd, men han höll sig ändå i skinnet. Tycker ändå att han var bättre än jag förväntat mig, men poängen blev ju sådär, 62 komma nåt…Mycket bättre och avspänd i söndagens Int 1, men då klagade domarna på att han var för matt…. Alltid är det något! Men jag var supernöjd men Zky denna dag och vi inkasserade i alla fall 64,5% och placerade oss 11:a 🙂

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg

Dortmunds ägarinna Birgitta Öhman bjöd på snittar och skumpa och min far Janne som äger Zky var oxå på plats. Även min bror Pelle med sin son Marcus var med om det fina vädret på Djurgården!

Norea och Cosby var duktiga denna helg igen! 67,9% och 3:a i FEI mästerskapsprogram för juniorer på Djurgården oxå. Tack för att ni älskar och förvaltar ”min” Cosby på bästa sätt!

Bild till blogginlägg


Trötta barn på väg hem i lastbilen…..

Så efter en lååång tävlingsdag så var det bara hem och mocka hagar och skura och virkona boxar. Nu har min trojkahäst Moonshine anlänt i stallet! Vackre Moonshine, som kallas Nils, är 171 cm hög, e: Blue Hors Silvermoon – Silvano, 3 år och bara JÄTTEFIN!!!

Bild till blogginlägg

Han har idag (söndag) gått 3-års test med den äran, 49 poäng och gångartsdiplom och kvalad till Flyinge i höst! Ska bli jättekul att lära känna och börja jobba med denna snygga kille 🙂

Fina lilla Strolchi har åkt hem till sin ägare Jessica, men han kommer att komma och hälsa på för träning och vi ska fortsätta tävla tillsammans. Vi har ju ett kval kvar att göra för att få åka till Falsterbo!

Imorgon är det dax för mig, Mira, Lina och ”mormor” att gå på cirkus Maximum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *