Kategorier
Ej kategoriserad

Dala-semester och Falsterbo-foton

Av Märit Olofsson Näss - 17 juli, 2011 | 0 kommentarer

I måndags morse (11 juli) tog jag tåget till Mora för att möta upp familjen som åkte dit redan då jag for till Falsterbo. Häääärligt att äntligen träffa Mira och Lina och Hans efter 11 dagar ifrån varandra. Så länge har jag inte varit ifrån mina barn tidigare, så det var massa puss & kram och mys då vi sågs igen. Sedan jag kom upp har de knappt släppt mig ifrån sig heller 🙂

Vi har haft en toppenvecka hos Hans föräldrar i Oxberg! Tyvärr var ”farmor” och ”farfar” sjuka hela veckan jag var uppe och ”farmor” Rut ligger nu på sjukhuset med lunginflammation och blodförgiftning…. Hu så hemskt, men nu är det i alla fall under kontroll på sjukhus. Åter till vår vecka i Oxberg: Vi har hunnit med en hel del dopp i ån, Mira och Lina i sina nya flytvästar! Vi har grillat och fikat och umgåtts med en massa släkt och vänner, alla ska ju ”hinnas med” under det årliga sommarbesöket. Onsdagen var den dag som var mest aktivitetsfylld, Hans var uppe och flög med kusin Lena och hennes Rickard, då passade jag, Mira och Lina på att åka till Älvdalens Ridskola och hyra en ponny! I en timme så red Mira och Lina på söta B-ponnyn Lill-Wilma, ett isabellfärgat sto med otroligt gott hull (läs jätte-mage!)!

Bild till blogginlägg 
Bild till blogginlägg


Mira på Lill-Wilma                                                            Lina väntar på sin tur….

Bild till blogginlägg


….så blev det tandem-ridning!

Efter det så blev det glass-kalas i Älvdalen och på kvällen ett besök på Orsayran. Både Mira och Lina är tokiga i att åka karusell och de tre som fanns fick flera besök.
Nu är vi hemma igen och ser fram mot mer härlig semester, fast nu på hemmaplan. Dorten och Zky har joggat och ska nu få lite mer träning inför nästa start, Ericsberg 31 juli!

Här kommer lite kort från Falsterbo, tagna av Jessica som äger Strolchi

Bild till blogginlägg


Strolchi trivs i sin box

Bild till blogginlägg


Träning på arenan

Bild till blogginlägg


Hela gänget samlat, Katarina, Norea, Sussi, Danne, Jessica med Strolchi och så jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *