Kategorier
Ej kategoriserad

Semestern fortsätter

Av Märit Olofsson Näss - 24 juli, 2011 | 0 kommentarer

Den härliga semestern fortsätter, nu på hemmaplan med kortare utflykter. Vi har hunnit bada en del i Lejondalssjön, fixa med hus och trädgård och städa lastbilen efter Falsterbo-trippen. I torsdags gjorde vi en tripp till min bror Pelle, sambo Malin och deras son Marcus i Björnlunda (Gnesta-trakten) där de är och njuter av sommaren. Vi träffades i Mariefred på eftermiddagen för att se på riddarspel och vara på medeltidsmarknad. Det var jätteroligt!

Bild till blogginlägg
Bild till blogginlägg


Oj vad duktiga riddarna var på att klyva äpplen, fånga ringar på lans mm, allt från hästryggen i full fart! Vi stannade hos Pelle och Malin till fredagen och ägnade den dagen åt mestadels bad, både i pool och sjön. På väg hem blev det middag på en uteservering i Enköping. En jätte-trevlig liten semsetertripp 🙂

På hästfronten händer det roliga saker! I måndags kom Cosby och Norea till mig för träningsläger. Cosby står i Nils (Trojka-Moonshine) box, då ju Nisse fått välförtjänt bete. Nils går hos mina goda vänner fam Audell på Gudby Gård och kommer hem igen 1 augusti för att börja trimmas till Flyinge i oktober. Alltså får Cosby bo i sin gamla box igen bredvid sin ”brorsa” Zky som är så nöjd med det! Norea bor hos oss och så tränar vi alla hästarna ihop.

Bild till blogginlägg


Lina och Mira förtsätter prova bra ”tandemhästar”, här  på Cosby

Till nästa helg blir det meeting på Ericsberg för alla grabbarna. Norea och Cosby rider MA:1 och St Georges fredag-lördag och jag rider Zky & Dorten i Int 1 på söndag. Ska bli kul!
Till veckan väntar även Tinne-träning på onsdag och så ska vi ut i skärgården och åka båt på torsdag!

Bild till blogginlägg


Strolchi njuter fortfarande av sitt bete! Men snart väntar träning igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *