Kategorier
Ej kategoriserad

Det nya året börjar mycket bra!

Av Märit Olofsson Näss - 8 januari, 2012 | 0 kommentarer

Så har 2012 startat i full fart och på många sätt mycket bra! För det första så var ju hela familjen frisk och kry över nyårshelgen och inte som i fjol helt utslagna av feber, hosta mm. Vi firade nyåret i Dalarna med mycket goda vänner, fantastisk mat, massa champagne, raketer, dans mm. En lyckad nyårsfest, helt enkelt 🙂

Bild till blogginlägg

Jag jobbade sedan mellan nyår och trettonhelgen och vilken fantastiskt bra arbetsvecka det blev! Det blev klart att Svensk Galopp flyttar huvudstadsbanan till Upplands-Bro (Önsta Gård) då man nu avetablerar på Täby! Så himla kul!!! Jag har varit med och jobbat för detta sedan jag började som projketledare på Exploateringsavdelningen vid Upplands-Bro Kommun, och nu i veckan blev det alltså klart. Det här är ett projekt jag verkligen ser fram emot att jobba med, det är verkligen att förena nytta med nöje eller kanske snarare arbete med hobby!

Bild till blogginlägg


Vackra Önsta Gård i Bro som nu blir ny hemvist för galoppsporten i Stockholm!

Zky är återigen frisk efter att ha vilat ca 3 veckor på grund av en liten hälta. Han blev lite oförklarligt halt, väldigt lite halt dock, på höger fram veckan innan jul. Det vi trodde var en hovböld visade sig vara en liten blödning ovanför kronranden. Sypmtomen var exakt desamma, varm hov, puls och lite öm i foten. Med hjälp av vila, liniment och Biolight-behandling så var han åter fisk och kry i torsdags! Och väldigt pigg!!! Skönt att allt gick bra till sist.

Bild till blogginlägg


Full fart i hopp-borgen!

Idag (söndag) har vi gjort ett besök på ”Lek & Bus” i Infra City i Väsby. Mira och Lina var verkligen i sitt esse och sprang, lekte, klättrade, dök i boll havet, hoppade i hopp-borgen och hade full fart hela eftermiddagen! Tur att jag hade hjälp av ”mormor” Katarina att hålla rätt på busungarna!

Bild till blogginlägg


Efter denna eftermiddag somnade de fort, mycket bus blev det 🙂

Kommande vecka är fylld av roliga träningar. På onsdag ska Nils till Aspvik för sin vecko-dos av hoppning. Duktiga och blott 16-åriga Kristofer-robin Longoni utbildar Nils på bästa sätt med fint stöd av Stina Svanlund på marken. Efter det åker vi hem och byter häst, för en sen träningstid för Bo Jenå på Lejondal med Dortmund. Ska bli skoj, då det var ett par månader sedan det var Bosse-träning!
Lördag och söndag är det dags för förbundsträning för Lussan igen. Återigen blir det Dortmund som får kämpa!
Nästa tisdag är det träning för Lars hemma på Kvarnnibble och Zky ska då få första trimningen efter sin korta konvalescens.
Full fart under Silly Season (som det ju heter i fotbollen då det inte är tävlingssäsong) alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *