Kategorier
Ej kategoriserad

Förbundsträning för Lussan

Av Märit Olofsson Näss - 15 januari, 2012 | 0 kommentarer

Söndag kväll och helgen nästan slut. Bara lite mys i soffan kvar innan det blir dags att sova för att orka upp till dagislämning och jobb imorgon! Denna helg har det återigen varit förbundsträning för superba Lussan på topp-anläggningen Ledingenäs. Tack Anna och Sonja Haag för att ni är toppen-gulliga värdar för detta evenemang på er jättefina gård och för den supergoda lunchen!

Bild till blogginlägg

Dortmund hade ju lite hosta sist det var förbundsträning, innan jul, och fick då istället lite semester. Han har nog mått riktigt gott av det för attans så fin han varit i helgen. Sååå fin i formen, lätt i handen och uppe i fronten. Jag fick mycket beröm för det av Lussan denna gång!!! Då form och överlinje är rätt direkt, så kan vi ju koncentrera oss på att öva på rörelserna mera. Jag har fått jättebra hjälp med piaff och passage, som numera fungerar riktigt bra! Ska bli kul att se hur fort det ”trillar dit” ordentligt, för jag vill ju gärna ut i Int 1B till våren. Allt annat för Grand Prix gör han jättefint. Byten i varje på alla möjliga raka & runda linjer, saxen & piruetter håller riktigt hög kvalitet! Nu har vi i alla fall fått bra med inspiration och lite nya ”verktyg” att arbeta vidare med!

Egentligen skulle Dorten ha gått för Bo Jenå i onsdags, men det blev tyvärr inställt. Nu blickar jag fram mot träning för Lars på tisdag med Zkyline som åter är pigg, fräsch och i full gång 🙂

Bild till blogginlägg


Belöning i form av morötter, just denna leverans var av lustig sort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *