Kategorier
Ej kategoriserad

Seger i St Georges kür!

Av Märit Olofsson Näss - 30 juni, 2012 | 0 kommentarer

Idag red jag St Georges kür i Gnesta med duktiga Dorten. Jag tycker att det är hur kul som helst att rida kür och idag fick vi verkligen till det! Helt rätt i musiken hela tiden och inte en miss!!! Detta trots att det är ett supersvårt program jag gjort! I galoppen händer det svåra saker hela tiden, byten i serier på ått-volt och övergång mellan byten i vart fjärde och vart tredje, ökning direkt ner i piruett och serier ur det bl.a. Trots att en domare var väldigt låg så fick vi fina 70,5%!
Extra roligt var att Anna-Britta Oldén kom efteråt och tyckte att min kür var så himla bra, fina mjuka linjer och följsamt och rolig musik. Jag blev glad och uppspelt själv, sa hon. Hon gav mig hela 72,25%!

Bild till blogginlägg


Blå/gul rosett, blommor, täcke, sol & fin anläggning! Kan inte bli bättre!

Tidigare under dagen så hade båda mina ”gamla grabbar” Cosby och Zkyline visat upp sig på bästa sätt! Zky och Mikaela fick 68,3% och kom 4:a i MC:1. Hon har nu på två starter med råge kvalat in direkt till MB-klass med 67,3 resp 68,3% (det krävs över 62% vid två tillfällen)!

Bild till blogginlägg


Zky och Mikaela övertygar på banan direkt!

Cosby och Norea fick ihop 65,2% i MA:1 och knep en fin 3:e placering! Cosby och Norea har ju även lyckats kvala in till Gina Tricot Future Elit i Falsterbo!!! Inte illa att vara bland de 10 bästa Young Rider-ryttarna i Sverige! De ska såklart åka med oss i lastbilen ner nästa måndag.

Bild till blogginlägg


Duktiga Cosby och Norea ligger stadigt runt 65% i MA-klass och plockar ofta placeringar!

Detta var första gången jag drog släp med nya fina sponsorbilen, Volksvagen Alltrack. Det var verkligen en fröjd att dra med denna bil, kändes knappt att jag hade trailer bakom. Stabil, stark och väldigt fin att köra!

Bild till blogginlägg


Vi hann med lite pick-nick o det fina vädret oxå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *