Kategorier
Ej kategoriserad

Mera Strömsholm

Av Märit Olofsson Näss - 10 juni, 2012 | 0 kommentarer

Puuuh! En låång dag går nu mot sitt slut… Klockan ringde 04:30 i morse, eftersom jag och Dorten skulle starta redan kl 09:00 i Int 1 küren på Strömsholm! Med på dagens Strömsholms-äventyr var även Nils, då de tre trojkahästarna skulle visa upp sig på dressyrbanan innan Nordiska Mästerskapen startade.

Bild till blogginlägg


Dorten ser liten ut, trots sina 168 cm, bredvid stooora Nils!

Dorten skötte sig fin-fint i dagens kür! Jag låg lite före musiken, tyvärr och Dorten kändes lite trött. Vi har ju haft en intensiv tävlingsperiod nu och det känns av lite på orken… Men i alla fall är jag hur nöjd som helst med honom och vi fick fina 68,95% och blev 5:a idag igen! Fantastiskaresultat vi gjort på elittävling bland Sveriges bästa ekipage i lilla rundan 🙂

Sedan var det dags att visa upp Nils ihop med de två andra trojka-ekipagen Magdalena Skatt-Sir Dee och Charlotte Esping-Katara. Nisse skötte sig väldigt fint på denna stora och svåra bana! Blott 4 år gammal är han och klarade galant av domarkurer, dressyrstaket, blommor och stenmurar! Bra för honom att få se så sora banor i ung ålder!

Bild till blogginlägg


Magda-Sir Dee, jag och Nils, Liane Wachtmeister och Lotta-Katara.

Nu ska både Nils och Dorten få sig lite välförtjänt vila!!!

Helgens stora hjältar är Katarina, Mia Hed och Jessica Andersson som hjälpt mig att grooma hästar, ta hand om barnen, fotografera och hålla hunden nöjd 🙂 Utan er skulle inget fungera, ni har fått stora guldstjärnor!!! Roligt också att tävla i hemma-trakten då Dortmunds ägare (Birger och Birgitta) kommit och tittat och vi har hunnit umgås en hel del. Dags att sova nu, ny vecka och nya tag imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *