Kategorier
Ej kategoriserad

Framgångarna fortsätter

Av Märit Olofsson Näss - 8 juni, 2012 | 0 kommentarer

Idag fortsatte tävlingarna på Strömsholm för mig med Int 1 med Zkyline och Dortmund. Zky var först ut och kändes riktigt fin på framridningen. Tyvärr har han en tendens att bli lite tjuren Ferdinand (typ rampfeber & prestationsångest) på stora och utsmyckade banor. Så även denna gång… Vi började ritten med ett 2 meter långt och högt hopp in på diagonalen där det ska vara ökad trav, eftersom hörnan var full av (hjärn-) ”spöken”. Det blev ett par till prakt-missar, en okej känsla dess emellan, men vi har redan lagt denna ritt till handlingarna. Det bara blev 61,9% och vi kan ju egentligen mycket bättre än så!

Bild till blogginlägg


Dorten med fin grön rosett!

Allra sist i detta getingbo av Sveriges bästa Int 1-ekipage startade jag och Dortmund. Vi fick till en riktigt fin ritt, bra känsla och inga missar! Detta gav oss 68,6% och en fin 5:e placering! Oh så kul! Mitt mål var att knipa en plats bland de 10 främsta för att kvala in till söndagens kür, vilket vi ju gjorde med råge. Jätteroligt att det räckte ända fram till en placering, det var inget jag hade trott på alls. Konkurrensen var som sagt knivskarp!

Nu blir det alltså Int 1 kür med Dortmund på söndag och så ska Moonshine visas upp ihop med de två andra trojka-hästarna Sir Dee och Katara!

Bild till blogginlägg


Kattungar i kattkorgen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *