Kategorier
Ej kategoriserad

Välkommen Tinkerbelle, Fly provriden & ny bil!!!

Av Märit Olofsson Näss - 27 oktober, 2013 | 0 kommentarer

Oj, oj, oj nu händer det mycket i livet på en gång! I fredags var jag, Mira och Lina hos Anna på Volkswagen och bytte bil igen! Det är verkligen ett fantastiskt sponsoravtal jag har förmånen att ha med Din Bil, Volkswagen Täby!!! Två gånger om året så byter jag till en splitterny Passat Alltrack! Nu var det dags för vinterbilen, denna gången en härligt fin blå bil!

Bild till blogginlägg


Ny fin bil igen! Tack Anna Sandqvist & Volksvagen för vårt fina samarbete!

Dortmund har kommit fram hel, ren och glad till Stal de Craecken i Holland. Han anlände i lördags förmiddag efter 2,5 dagars resa. Han fick med beröm godkänt efter denna helgs första arbete med Egbert!

Jag har spenderat hela helgen hos Jessica, Frank och Maggan i Eskilstuna ihop med Mira, Lina och Katarina. Jag har nu för första gången ridit Fly, den häst som jag, Jessica och min Far köpte i våras. Han var ju då ett riktigt ”problembarn” som inte gick att komma upp på… Jessica har verkligen lagt ett fantastiskt jobb på fina Fly! Visst var det lite pyssel för att komma upp i sadeln, men väl där var han jättefin att rida på!

Bild till blogginlägg


Fina Fly, riktigt fin ridkänsla, trots att han fortfarande är så ”grön”.

Jag har även ridit Jessicas egenuppfödda, 5-åriga sto Tinkerbelle som har väldigt fina resultat på hoppbanan med Stina Lillje. Tinkis (även kallad TB) var fin och känslig att rida och vi hade två bra pass på ridbanan i helgen! TB har nu flyttat in i mitt stall för att få lite dressyrträning. Hon är så välkommen och det ska bli superkul att jobba med henne!!!

Bild till blogginlägg


Söta och ambitiösa Tinkerbelle, nyaste tillskottet i stallet!

Utöver all ridning så har Mira och Lina kört Lilleman, vi har ätit god mat, pratat en massa och bara haft det toppenbra!!! Stort tack till hela familjen Andersson för er stora gästfrihet!

Bild till blogginlägg


Sötaste Lilleman!

Bild till blogginlägg


Fullt ös i vattenpölen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *