Kategorier
Ej kategoriserad

På finsk mark!

Av Märit Olofsson Näss - 17 juli, 2014 | 0 kommentarer

Nu är vi äntligen på plats i finska Villmanstrand! Vi spenderade hela dagen igår på resande fot och lämnade stallet kl 05:30 för att vara framme på tävlingsplatsen kl 02:00 torsdag natt…

Bild till blogginlägg


Bensträckare innan vi ska ombord på båten!

Vi reste från Stadsgårdskajen med Vikingline Grace. Strolchi är verkligen hur cool som helst och har rest väldigt lugnt och bra och ätit och druckit bra! Mira och Lina tyckte färjeresan var superrolig och spännade med lekland, hoppborg, bollhav och film i hytten!

Bild till blogginlägg


På soldäck.

Den jobbiga delen av resan var bilresan på finsk mark från kl 21-02, då var jag trött och det gick åt mycket kaffe och godis. Lyxligan i bodelen (Mira, Lina och Katarina) sov gott medan jag och Jessica i hytten försökte hitta de 40 milen från Åbo till Villmanstrand 🙂
Vi visste i alla fall att tävlingarna går på travbanan och med hjälp av Google translate så styrde vi den sista biten mot skyltarna Raviranta (=Travbana)!!!

Bild till blogginlägg


Strolchi solar i boxen!

Idag har vi vilodag innan tävlandet startar för oss imorgon. Solen skiner, Strolchi stortrivs i sin box och har gått ett bra träninspass vid lunch, vi spelar bocchia och njuter i det fina vädret!

För er som vill följa oss i tävlandet så ligger tävlingen online på Equipe:
http://online.equipe.com/sv/competitions/10243

Bild till blogginlägg


Väldigt fin att rida på gräset, vi har vi inte tävlat eller ridit på gräs tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *