Kategorier
Ej kategoriserad

Finland, förberedelserna

Av Märit Olofsson Näss - 14 juli, 2014 | 0 kommentarer

Lastbilen börjar packas, kylskåpet är fullt med mat, kläder och hästgrejer läggs fram och igår red jag igenom min kür med Strolchi! Fullt upp av förberedelser inför resan till Villmansstrand (Lappeenranta) på onsdag.
Jag, Mira, Lina, Katarina, Jessica och Strolchi ska ta oss till ett tredagars meeting i Finska Karelen!!! Det är ännu en kvaltävling i Lähitapiola Small Tour, där jag nu hoppas ta lite fler poäng och kvala in till finalen vid Helsinkki Horse Show i oktober. Jag kommer att starta St Georges, Int 1 och Int 1 kür fredag till söndag och så ska vi även passa på att lite semester!

Bild till blogginlägg


Fixat Sverige-/guldnaglar inför tävlingen i Finland 🙂

Förra måndagen kom Mira och Lina till mig och vi har haft ledigt ihop! Vi hade verkligen tur att det fina sommarvädret också det kom med tjejerna förra måndagen 🙂
Vi har badat massor, både i Lejondalssjön och i min nya spa-pool, tjejerna har ridit och kört ponnies en hel del och så har de lekt med kompisar! Vi har även hunnit med en sväng till min bror och hans sambos familjs landsställe mellan Mariefred och Gnesta. Vi har verkligen haft en härlig vecka med sol, bad, lek och grillningar!!!

Bild till blogginlägg


Sommarlovs-skoj men shettisen Tiger!

Under juli månad så har jag en ”sommarhäst” i min tredjebox i stallet. Det är den fina friesern Tiede (Han har ett fantastiskt långt namn egentligen, med för-, efter- och mellannamn, Tiede van den…. någonting. Kan det inte ens…) som ägs av Sandra Lenngren i Norrtälje som brukar träna för mig!
Tiede har charmat hela gården och mår och går som en prins! En härlig sommargäst att jobba med!

Bild till blogginlägg


Tiede på väg ut för ett träningspass!

Jack tränar på och blir starkare för varje dag, vi blir hela tiden mer samspelta också. Han ska få det lite lugnare nu när jag är i Finland och tävlar. Gå i skogen och jogga med min superduktiga stalltjej Sussi som tar hand om hela ”hemmalivet” när jag reser bort!
Jack får åka med till Öland på lag-SM 1-3 augusti och sedan väntar debut i Int 1 i Vallentuna helgen efter det! Spännande saker på gång för oss 🙂

Idag 14 juli fyller världens bästa pappa 72 år, var på middag hos Janne och firade honom igår. Hipp hipp hurra och stort grattis bästa Janne!

Bild till blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *