Kategorier
Ej kategoriserad

Strolchi utses till Morgondagens Häst i dressyr!!!

Av Märit Olofsson Näss - 27 november, 2014 | 0 kommentarer
Bild till blogginlägg


Fixade för Ryttargala!

I går hölls den nionde upplagan av Ryttargalan på anrika Berns i Stockholm. Jag och Jessica hade förmånen att delta i detta event då ju Strolchi helt oväntat nominerats i kategorin Morgondagens Häst i dressyr! De andra två nominerade är Calaiza T med Cecilia Kristoffersen och It”s ad hoc med Jennifer Svensson.

Bild till blogginlägg


Finaste Strolchi vid ärevarvet efter segern i Helsingfors!

Det blev verkligen an alldeles alldeles underbar ”bal på slottet” för oss! Till vår stora glädje och lycka och även förvåning blev Strolchi utsedd till vinnare i sin kategori!!! Vi fick gå upp på scenen och motta de fina priset och blev segerintervjuade av kvällens konferencier Jessica Almenäs!!!

Bild till blogginlägg


Inte bara fantastiskt duktaig utan även väääldigt söt 🙂

Det känns faktiskt väldigt overkligt alltihopa!!! Vår fantastiska säsong som avslutats helt magiskt med seger på Helsinkki Horse Show och så denna utmärkelse till Strolchi!!!! Jag får nästan nypa mig i armen för att förstå att det är sant 🙂
Det är en ära att ha en så fantastiskt fin liten stjärna som Strolchi i stallet. Jag behöver väl inte säga att de känslor jag har för Strolchi är obeskrivliga?!?!

Bild till blogginlägg


Volkswangen sponsrar Ridsporten!

Ett stort tack till alla som stöttat mig, Jessica och Strolchi: tränare, familj, vänner, supporters och även min fantastiska sponsor Volkswagen i Täby!!!

Bild till blogginlägg


Jag tror att vi log hela kvällen 🙂

Bild till blogginlägg


Pose med det fina priset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *